line decor
line decor
 
Центар за промоцију здравља
 
 
 
 

ОБАВЕШТЕЊЕ: Тестирање на COVID-19 на лични захтев

 

 

Серолошко тестирање на COVID-19 на лични захтев

Серолошко тестирање на SARS-Cov-2 на лични захтев грађана, применом брзих серолошких тестова (имунохроматографски тест) у нашој установи заказује се на број телефона 018/4537-247, сваког радног дана од понедељка до петка у термину од 10:00 до 12:00 часова.
Након заказивања термина, пре доласка на тестирање, треба обавити уплату од 1200,00 динара на жиро рачун који је отворен код РФЗО-а.

Антигенско тестирање на присуство вируса SARS-CoV-2 на лични захтев

Висина накнаде за антигенско тестирање на присуство вируса SARS CoV-2 на лични захтев износи 3.500 дин. РФЗО

 

Тестирање на COVID-19 (RT-PCR) на лични захтев

Електронско заказивање за PCR тестирање на лични захтев

 

Од данас на Порталу еУправа доступна је нова електронска услуга еЗаказивање за PCR тестирање на лични захтев.

Како да закажете термин?
Уколико желите да закажете PCR тестирање на лични захтев, потребно је да на Порталу еУправа одаберете услугу еЗаказивање за PCR тестирање на лични захтев и изаберете опцију Покрени услугу. Након што изаберете жељену лабораторију, приказаће се календар где је потребно да одаберете неки од слободних термина.

Тестирање може да се закаже за највише 5 чланова породице, уколико жељена лабораторија прима више лица у једном термину. Тестирање може да се закаже за грађане Републике Србије, стране држављане са боравком у Републици Србији, као и за стране држављане без боравка (туристе).

Након што одаберете број лица која желе да се тестирају на лични захтев, потребно је да попуните сва наведена поља и кликнете на тастер Закажи.

Након што успешно закажете термин, систем ће генерисати попуњене уплатнице. У овом тренутку није омогућено електронско плаћање ове услуге, те је неопходно да приликом тестирања у заказаном термину понесете један примерак оверене уплатнице као доказ о уплати.

Важно: Да бисте заказали термин није потребно да будете регистрован корисник Портала еУправе.
 

Такође, грађанима је доступно и да путем Националног контакт центра Министарства здравља на броју 011/362-0000 закажу PCR тестирање на лични захтев сваким радним даном од 08 до 20 часова.