line decor
line decor
 
Центар за промоцију здравља
 
 
 
ЦЕНТАР ЗА ПРОМОЦИЈУ ЗДРАВЉА

 

 

 

ЗАВРШНА МАНИФЕСТАЦИЈА XXVII НЕДЕЉЕ ЗДРАВЉА УСТА И ЗУБА 2017.-РАЖАЊ

У четвртак, 18. 05. 2017. године  у Дому културе Ражањ, са почетком у 10:30 сати,  одржана је завршна регионална манифестација XXVII Недеље здравља уста и зуба 2017. године и изложба дечијих радова наградног конкурса "Осмехни се здраво" за Нишавски и Топлички округ.
Носиоц и координатор активности током Недеље здравља уста и зуба на нивоу Нишавског и Топличког округа је Институт за јавно здравље Ниш - Центар за промоцију здравља.
 Домаћин овогодишње завршне манифестације је била Општина Ражањ, Дом здравља Ражањ - Дечија стоматолошка служба уз активно учешће Института за јавно здравље - Ниш, Специјалне школе "Бубањ"- Ниш, ПУ "Лептирић"- Ражањ, ОШ "Иван Вушовић"- Ражањ у креирању програма.

Институт за јавно здравље је доделио награде и захвалнице деци из Ражња, најуспешнијим учесницима конкурса за ликовне радове "Осмехни се здраво", као и захвалнице учесницима програма: Специјалној школи "Бубањ"- Ниш, ПУ "Лептирић"- Ражањ, ОШ "Иван Вушовић", сарадницима и домаћинима завршне манифестације: Дому здравља Ниш, Дому здравља Ражањ и Општини Ражањ.